tiistai 22. toukokuuta 2012

Äireenpäivä lahjuksia

Omalle rakkaalle äireelle sydämellisesti. Granaattia ja hopeaa, osat itse tehtyjä ja pikkupätkä valmista belcherketjua.

Korvakorut viistehiotuilla granaatti brioleteilla ja itse tehdyillä hopeaosilla. Briolettien reiät oli niin himskatin pienet, että niistä meni läpi vain 0,3mm hopealanka. (101-haasteen pari 13)
Oli meillä kakkuakin ;) Koristukset tehty vaahtokarkkimassasta. Leipominen ei oo vaan mun laji mutta tällä kertaa olin urhea ja tein pohjankin itse.
Tilaustyö sydänriipus maaliskuusssa syntynelle pikku prinsessan äidille. Maaliskuun kuukaudenkivi ametisti ja sydän hopeaa.
Valmiit hopeiset korviskoukut ja swarovskin kristallit, sävy kupari. 101-korvishaasteen pari 12.
Vintaj natural brass koukut ja joskus aikoja sitten Tiimarista ostettuja siemenhelmiä. 101-korvishaasteen pari 11. Yhdet korvikset jäi kuvaamatta ja ne jatkoi jo matkaansa, joten niitä ei lasketa haasteeseen mukaan. Vielä siis haastetta jäljellä kymmenen parin verran.



Sit vähän puuhasteluosastoa. Vetskarikoruja, kaulakoru niinkin vaikea tekoinen että saksitaan vetskarista reunat pois ja ommellaan muutamalla pistolla päät yhteen. Se on siinä :) Nikkeliallergisena en voi itse tälläista käyttää missä metalli tulee suoraan iholle, mutta tytär lupautui adoptoimaan tämän ;)

Rannekoruista en leikannut reunoja pois vaan taitoin ne taakse ja ompelin reunoistaan yhteen, näin ei ole metalli suoraan iholla.
Sitten vähän klipsuteltiin, kolikkokukkaro tölkkiklipsuista mallia ufo :) Tämä on ensimmäinen protoversio ja uusia on jo tekeillä. Keskipyörylä on leikattu tölkinpohjasta. Vetoketju olisi saanut olla kaposempi, mutta kaikki tänne mulle nyt ja heti tyyppi ei jaksanut odottaa kauppaan pääsyä, vaan nappasi väreihin sopivan jemmoistaan.
Outiriinalta olin saanut pari tunnustusta, kiitos!! Toisen olin saanut jo aiemmin ja toisen kynsiblogin puolella joten en nyt jatka näitä eteenpäin.