tiistai 28. joulukuuta 2010

Äiti / Lapsikoru

Sain Joulun alla toiveen lapsikorusta äidille, jossa pitäisi oleman 4 lasta ja 2 lastenlasta. Lähtökohdaksi otettiin kivet horoskooppimerkkien mukaan. Siinäpä sitä oli pohtimista, miten sovittaa ja toteuttaa lukumäärältään näin monta kiveä yhteen. Lisäksi piti ottaa huomioon että lastenlasten lukumääräkin todennäköisesti tulee lisääntymään ja koruun pitäisi myöhemmin saada lisättyä lapsukaisia. Vaikka helmivarastoni onkin kohtalaisen suuret (minäkö helmihamsteri :) Niin täysin saman mallisia kiviä sain kasaan aina vain 4 ja 1 puuttui. Aikaakaan ei ollut enää helmien tilaamiseen. Erinnäisten luonnostelujen kautta päädyttiin tähän malliin, jossa erimalliset kivet ei riitele keskenään. Keskiosa on helppo purkaa ja tehdä uudestaan kun sen aika tulee. Yöduuniksi meni tämäkin, mutta siinähän ei ole mitään normaalista poikkeavaa.

Posted by Picasa

maanantai 20. joulukuuta 2010

meinaa pukata kiirusta

Hippasen on tekemistä ollut ja näyttäis pitävän kiirusta aattoon asti. Mutta sitten on aikaa nautiskella ja olla vaan. Hiukan on pukin apunakin puuhasteltu. Nämä makeanveden helmet, enkelinsiivin lähtevät rakkaalle ihmiselle lahjaksi. Hopea osat itse tehtyjä.

Nämä taas toiselle rakkaalle. Sodaliittia taisi olla tuo kivi.
Kilisee, kilisee, kulkunen... aika vaimeasti kuitenkin helskyy, kun on huovutettu huopakerros kulkusen päälle. Sillen sopivasti että tuskin kilinä vie hulluuden partaalle vaikka näitä päivän korvissa pitäisikin.
Posted by Picasa

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Sydämiä ja enkeleitä

Yön pimeinä tunteina tuli värkättyä pari tälläistä sydäntä koristamaan postilaatikkokatosta. Pahus kun oli pisteliäitä.

Tää taas tohon pihan puolelle koristamaan heinäseivästikkaita.

Rautalanka väännöksiä, enkeliä esittävät he... kunhan väänsin joutessain. Kivoja vaikka joulupaketin koristuksina.
Eheehee.... tarviihan Queen of f*ckin everythin oman ruunun :) Rautalangasta tämäkin väännetty, koristuksena ristalleja. Tää päässä keikun täällä kotosalla... heko,heko. Alunperin oli tarkoitus laittaa tää johonkin sammalruukkuun. Mutta onpa sammaleet nyt aika paksun lumikerroksen alla ja en ajatellut lähteä kaivamaan.
Posted by Picasa

tiistai 7. joulukuuta 2010

Black and silver

Jollei viime hetkiä olisi, jäisi multa monta asiaa tekemättä. Ei, ei se ole mahdollista että tekisin mitään ajoissa... Nämä korvikset meni lahjaksi nuorelle naiselle ja valmistuivat jopa tuntia ennen synttäreille lähtöä. Materiaalit hopeaa ja viistehiottuja Onyx helmiä.
Nuoriso tuntuu suosivan pidemmän mallisia killuttimia ja pituutta näistä ainakin löytyy.
Posted by Picasa

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Äiteelle

Synttärilahjus äiteelle. Oikea päivä on vasta tiistaina, mutta tänään olisi niitä tarkoitus hieman juhlistaa. Mun oli tarkoitus tehdä koru ihan toisenlaisista materiaaleista, mutta helmeksien kutaleet pysyivät mykkinä. Ei pukahdustakaan, ei pienintäkään idean poikasta... Äitee on joskus aikaisemmin saanut nämä korvikset ja on tykännyt niistä tosi paljon. Eihän tän korun kanssa tullut edes kiire, idea koruun ilmaantui joskus kymmenen aikoihin illalla. Valmistuikin hyvissä ajoin ennen aamua. Yöt on tehokasta peliaikaa. Materiaalit hopeaa ja makeanvedenhelmiä.
 

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.
 

 
Posted by Picasa