torstai 18. maaliskuuta 2010

Sitä sun tätä

Todellakin sitä sun tätä, ei ole tuo kuvaus oikein innostanut.
Ensimmäisenä rannekoru joka ei suostunut kuvattavaksi. Tilaustyö, asiakas valitsi korussa käytettävät kivet, sen jälkeen sain vapaat kädet.

Korvakorut, menossa lahjaksi. Synttärit oli aikaa sitten, toimitus vähän tökkii =)

Rintakoru joka on jäänyt kuvaamatta

Rinkulasormuksia on jo vähän joka blogissa ja kun en muista missä ne olisi ensimmäisenä ollut, en linkitä mihinkään. Parisen viikkoa on nämäkin odottanut kuvaamista. Sormukset on vain n.1mm levyisiä, tein nämä pikkurilliin. Eli varsin pieniä piiperoisia.

Vähän leveämpiä ja isompia rinkuloita

Nämä tuli tehtyä vähän niin kuin vahingossa. Kun en oikein tiennyt mitä tekisi, niin ajattelin juottaa rinkuloita lukon vasta kappaleiksi. Noh, tulikin jotain ihan muuta, riipuksia juotetuista renkaista.

Näistä pienempi saattaa päättyä sormukseen. Kurssikaverit ehdotti että hankkisin elämän, kun näkivät nämä =D

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Granaattia vaihteeks

Nappikorvikset hopeaa ja granaattia. Ihan itselleni tein ;)
Tein nämä kaveriksi tälle aikaisemmin valmistuneelle sormukselle.
Posted by Picasa

torstai 4. maaliskuuta 2010

Hoppia renkaita rannekkeeks

Eilisen tuotoksina hopeisia varsin sippeleitä rannerenkaita. Näppärä hävitti yhden rannekorun kun piti laittaa koruja ja osasia kiillotusrumpuun. Haki ja haki eikä löytänyt kadonnutta lampahaista, kunnes huomasi sen olevan ranteessaan =D Eikä kuluttanut tähän kuin 45min aikaa....
Sama kuin edellä
Ja tässä toinen hieman erillaisilla mittasuhteilla. Tuli tehtyjä myös jotain "runko"virityksiä, niistä sitten joskus myöhemmin.

Tykkään näistä tälläisenäkin, varsin yksinkertaisina versioina. Mutta täytynee myös kokeilla miltä näyttää muutamalla helmeksellä.
Posted by Picasa