maanantai 29. kesäkuuta 2009

Nilkkis

Eilen aamukahvin lomassa, väsäsin itselleni nilkkakorun. Ilman mitään suunnitelmia istahdin korupöydän ääreen ja ensimmäiseksi tarttui käsiin nuo balihopea osat. Siitä se sitten muotoutui itsekseen, ilman mitään luomisen tuskia =D
Kivet karneoli, granaatti ja vuorikristalli.

Koru kalman kalpeassa nilkassa. Sisäinen auringonpalvojani on ottanut pitkät ja häipynyt ties minne. En jaksa olla yhtään auringossa vaan tuskastun heti ja hakeudun varjoon. Että jos satutte näkemään sitä potkikaa kotiin.
Posted by Picasa

perjantai 26. kesäkuuta 2009

Vihdoin jotain valmistakin

Rannekoru, ketju Full Persian 0,8mm 925 hopealangasta. Ja ihanaiset purppura akaatit Helmiliinalta. Pikkurondellit jadea.


Tässä nuo ihanaiset akaatit lähi kuvassa. Tämän laitan myytäviin, ketjun pituus 21-23cm. Sisämitta suljettuna 20cm. Tartteis ja pitäis kun vaan jaksais ja viittis, tehdä oma blogi myytäville koruille.
Vaihteeks kuvat valittu taas tsiljoinan surkean räpsäyksen joukosta. Tuntuu vaan ettei koru päässyt missään kuvassa oikeuksiinsa. Kokeilin erillaisia taustoja, valossa ja varjossa. Plääh, aina ei voi voittaa.... Materiaalit patinoitua 925-hopeaa ja lumikvartsi ja vuorikristalli.
Toinen kuva auringossa kuvattuna. Tämän korun tein hyvälle ja rakkaalle ystävälle <3 Jokseenkin tuntui että tätä tehdessä olkapäällä istui enkeli pieni valkosiipi ja kuiskutteli korvaan hyvän mielen tuojaksi, tueksi ja turvaksi.
Posted by Picasa