sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Rannekoruja

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.... Savukvartsi kaulakoru on odottanut useamman kuukauden rannekorua kaveriksi. Olisin halunnut tähän mukaan myös pienempiä savukvartseja, mutta ei sattunut olemaan. Ehkäpä lisään niitä myöhemmin kun sattuu sopivat sk:t kohdalle. Myös tässä korussa hopealanka pintakuvioitu.
Rannekoru hopealusikoista ja granaateista. Tämäkin oli työn alla iäisyyden ja meinasi hautautua kokonaan keskeneräisenä, sillä meninpä laittamaan Googleen; spoon jewelry. Jep, jep, mitä tässä maailmassa ei olisi keksitty =( Tällä viikolla otin tämän uudestaan työn alle. Mattaharjalla käsittelin lusikan varren ja päässä olevan koristereunuksen. Tässäpä nyt sitten mun versio jo tuhanteen kertaan keksitystä lusikka korusta.
Posted by Picasa

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Sekalaista sakkia

Tein miehen "pikku"veljelle 40v lahjaksi, hopeisen rannekorun mallia nikama. Tällä kertaa 1,2mm langasta, tuli aikast jyhkeä. Mutta kun ranteen ympäryskin on 22,5cm niin eipä paljon ohkaisempaa viitsinyt tehdä ;) Kuva kiireessä räpsäisty ja uutta ei nyt enää saa, tähän on tyytyminen.


Sormuksia 0,8mm ja 1mm hopealangoista, malli mattoketju. Vasemmanpuoleinen on paljon sirompi, kuin kuva antaa ymmärtää.
Tässä vanhan toistoa. Tilaustyönä kaulakoru ja korvikset, jollaiset tein itselle aikaisemmin. Lisänä simppelit sydänkorvikset, ilman ylimääräisiä härpäkkeitä.
Posted by Picasa

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Täällä taas

En ole hävinnyt maailmankartalta, tuli vaan lomailtua parisen viikkoa hiukan toisenlaisissa maisemissa. Kuva on otettu korallisaarelta jossa oltiin snorklaamassa.
Ennen reissua tekaisin kierrätyspaperihelmistä ja hopeoiduista osista piiitkän helminauhan. Koru vieraili Thaimaassa joskaan sitä ei käytetty kertaakaan ;) Miehen sisko ihastui eilen tähän koruun ja halusi välttämättä ostaa sen. Summasummaarum rahaa en huolinut vaan annoin sen hänelle myöhästyneenä synttärilahjana. Kuvakollaasissa hyvin yhteistyöhaluton mannekiini ja lähikuvaa helmistä joissa väri on kutakuinkin oikea.
Kuvakooste niistä Lahden kivi- ja helmimessujen saalista. Kuvassa alarivissä kaksi, oikeanpuolista kuvaa Turun käsityö- ja antiikkimessuilta ostettuja.
Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, omat nimi- ja pitoisuus leimat!!! Viralliset paperit leimausoikeuksista sain juuri ennen reissulle lähtöä. Silleen harrastuspohjalla tässä jatketaan että teen koruja edelleen toisen työn oheessa.

Posted by Picasa