sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tää alkaa olla näitä rautalanka hommia vaan

Rautalangasta parit kranssit postilaatikkokatoksen koristukseksi. Vähän maaliapintaan ja se oli siinä.



Parit testikukkaset rautalangasta vääntäen.



Ihan pihalla mennään edelleen. Kuvassa PölkkyOrvokki, ennen oli hän linnunpönttö. Tökkötti vuosikaudet tuossa pihalla yhdessä männyssä. Oli jo läpikulku malli kun siinä ei ollut edes pohjaa =) Se jo niin tutuksi tullut miehen the ilme, kun osoitin pönttöä puussa ja ilmoitin vaimo haluaa, hae vaimolle, kiitosh ;)



Parhaat päivänsä nähnyt mansikkaruukku on saanut sisuksiinsa maksaruohoa. Tuossa se tököttää kalliolla ihanassa rustiikkisuudessaan.

Posted by Picasa

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Puuhastelu osastoa

Koruilut on ollu totaalisesti jäissä. Aika on mennyt pääasiassa ihan pihalla tai muuten vaan jonninjoutavia puuhatessa, niinku siivousta ja ikkunanpesua, plääh! Ja lätkän mm-kisat lohkaisi oman aikansa. Kuvassa yks kisaturisti joka kyllä pelien aikaan oli enempi ihmeissään, hei, mitä täällä tapahtuu?? Mitä hittoa ne huutaa ja meuhkaa =) Kuva otettu kisahuumassa juuri ennen vimoista ratkaisevaa peliä. Ja hienostihan siinä kävi, 16 vuoden piina päättyi ja Leijonat sai ansaitun voiton!! Onnea Jellonat, hieno suoritus!!






Rautalanka väännöksiä, pari kukkaset. Nämä voi vaikka törkätä johonkin kukkaruukkuun koristeeksi. Ideaa voisi soveltaa myös kranssiin.






Sadepäivän puuhasteluna askertelumassasta lasinalusia ja ylijäämistä pöytäliinanpainoja.





Vähän tuunausta. Yllättäen tästä huushollista löytyy ostettu ovikranssi. Se oli jo parhaat päivänsä näynyt, Pinoteksia pintaan niin vanhakin nuortuu vai miten se oli? Tais nyt kuitenkin olla ihan askartelu maalia. Ruudulliset kangasrusetit käsittelin Poverpolilla jos kestäisivät niin vähän paremmin.


Posted by Picasa

maanantai 2. toukokuuta 2011

Kiekuroita ja koukeroita

Aika on kulunut enimmäkseen ihan pihalla ;) Haravan kropsutuksia ja uusia istuksia tehdessä. No yöllähän on vielä suhteellisen viileää ja pimeää niin ehtii vähän korujakin värkkäämään =) Pikapäivitys ennen pihalle ryntäystä.

Hoppiasta nämä koukeroiset. Ylimmät kokoa n.17 ja alimmat 18 inan verran päälle.




Jooh... tekninen toteutus hättäisen häslärin luokkaa, mutta omaan käyttöön kelpanee. Tyk-tyk-tykkään tästä, kaikista virheellisyyksistä huolimatta. Mut hei, en minäkään oo täydellinen (aika uskomatonta ;) eiks vaan. Niin täähän on kuin minulle tehty.


Posted by Picasa