keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Se sanoi bling

Sunnuntai iltana joskus puoli yhdentoista aikoihin, olin ihan kypsä flussaan, venymiseen, vanumiseen ja sairastamiseen. Niinpä aloin sahailla hopealenkkejä. Joista sitten tein tämän ketjun, ohje ketjuun Wire Jewelry lehdestä. (jota en noudattanut tietenkään kirjaimellisesti, lenkit tein pienempänä kuin ohjeessa) Swarot taitaa olla sävyä black diamond. Ja kun ei taidot riitä kuvaamiseen, niin kaikki kuvat tänään kollaasina, jos jokaisesta räpsäisystä jotain kuvaa saisi.
Hopeavaijerissa upean punaisia mv-keshejä ja muutama granaatti. Tästä tuli kivan kepeä ja keveä.
Sama mustalla taustalla, olipas vaihteeksi vaikea kuvattava.
Posted by Picasa

lauantai 20. helmikuuta 2010

Merimiessolmuja

Sodaliittia ja merimiessolmuja hopeasta.
Rannekoru samoista aineksista. Sodaliitti on vaan niin pehmeä kivi että saas nähdä miten kestää rannekorussa.
Edellisen postin muhkun lukko meni tuunaukseen. Lisäsin renkaan sisäpuolelle toisen rinkulan, nyt on paree.
Posted by Picasa

maanantai 15. helmikuuta 2010

Toiset tykkää muhkummasta =)

Muhkeaa piinaa 1,5mm langasta. Itse ketju on tehty jo joskus joulukuun alkupuolella. Lukko jäi uupumaan, enkä löytänyt mieluista niin tein sitten itse. Salpalukko 2mm langasta. Kovin oli orvon näkoinen lukko systeemi, oli saanut sekin olla vielä muhkumpi. Lisäsin siihen sitten vuorikristalli möhkäleen ja pöydän kulmalta löytyneen sydämen. Joka sekin on tehty joskus, jostain langasta ;)

Laitoin sitten rannekoruunkin parit vuorikristallit.
Mittasuhde kuvaa piina ketjusta. Ylin 1,5mm langasta, keskellä 1mm ja alin 0,6mm. Kuvassa jonkin verran luonnollista kokoa suurempana.
Posted by Picasa

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Korvikset ja kukkasia

Perjantain postin joukossa oli ihanainen ylläri. Sain nämä lehdykkäiset heilastinkukka vaihtarina Marialta. Tuo taitava nuori nainen on taiteillut nämä itse. Kiitos Maria tätäkin kautta, tämä oli oikein mieluisa ylläri.

Lehdykät suorastaan huusivat pääsyään korviksiksi. Pakkohan niille oli sitten heti jotain tehdä. Kaivoin nerik kätköistä nämä savukvartsi kuutiot ja se oli siinä sitten =)

Joutessani väänsin rautalankaa kukan muotoon. Ja ihmettelin mitäs niistä voisi tehdä. Kätköistä löytyi lasipalleroita, mikä lie ollut ideana kun olen niitä ostanut, ei hajuakaan. Magneetit on kanssa hankittu ties koska, kai joku idea on ollut silloinkin. Lopputuloksena jääkaappi magneetteja. Ja muutama nappiversiokin tuli tehtyä. Muutama piti väkertämäni, tuli vähän enempi ;) reilut parisenkymmentä kaikkiaan.


Hyvää ystävänpäivää kaikille!
Posted by Picasa

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Vielä on talvee jäljellä.....

vielä tulee lumisia päiviä.... Lumisen maiseman ja kipakoitten pakkasten innoittamana tein itselleni lumihiutale korvikset. Aikansa se otti ennen kuin sain mallattua kivet korviksiin. Tälläiset niistä sitten tuli, lunta, jäätä ja lumihiutaleita.

Kesä ja solmut mielessä taas näitä tehdessä. Teemalla minä kokeilen.... suunnitteilla myös rannekorua samalla teemalla. Nähtäväksi jää koska toteutuu =)

Sydämellisesti sinun. Runkoja kieputtelut on tehty jo iät ja ajat sitten, tämän jälkimainingeissa. Nyt en laittanut siihen kuin tuon upean punaisen mv-keshin. Eikä se mielestäni muuta kaipaa, mutta pitipä sitäkin ihmetellä aikansa.

Posted by Picasa

torstai 4. helmikuuta 2010

Korvikset, sukituksia ja kämmekäitä

Venus sai seurakseen korvikset. Nyt alkaa setti olemaan kasassa.

Vähänkö oon ovela, sain yhden korukuvan aikaiseksi, niin heti upotan mukaan neuleita ;) Tein itselleni unisukat, näissä pätee tasan tarkkaan; kun itse tekee saa sellaiset kun sattuu tulemaan. Aloitin 8s kärkialoituksella ja puikottelin menemään. Malli on siis omasta päästä nykäisty. Tykkään itse näistä toooosi paljon.

Vähänkö on vaikeeta kuvata omia jalkojaan.

Samalla kaavalla kämmekkäät, puikottelin menemään ja tälläiset niistä tuli. Tehty rinsessa pipon kaveriksi.

Posted by Picasa

tiistai 2. helmikuuta 2010

Pari sormusta, ihan perus sellaisia

Helmikuulle mentiin ennen kuin sain mitään valmista aikaiseksi koruilupuolella. Granaattisormus on ollut siellä kuuluisalla to do listalla, siitä asti kun opin tämän kivenistuksen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.... niin ja isompi sormus on "tilaustyö" Pappalle, toimitusaika oli noin 1,5 vuotta ;) Hauskasti peilaa sormuksen pinnasta tuo alustan pitsikuvio. Sormukset on siis aikast kiiltävät.

Tässä kuvassa näkyy paremmin tuo granaatin väri.
Posted by Picasa