keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Teema sormus

Tuolla naamakirjan puolella tulikin jo selväksi että äidin mieliharmi tuli kaahanneeksi korttinsa. Oma olotila vaihteli ensin epätoivon ja äärimmäisen **tutuksen välillä. Mutta kun asialle ei enään mitään voi, niin virnuillaan sitten ja ollaan tyytyväisiä että vain kortti meni. Kyllähän niitä kilometrejä ehtikin tätä ennen kertyä, ensin mopolla 14 000km + kevarilla 11 000km. Ehkäpä olikin aika pysähtyä hetkeksi. Tekstin sormukseen poika sai valita itse, kortiton ja sydänkin piti siinä oleman. Itse ehdotin tekstiksi mm. nuija tai tosi nuija. Huumoria tolta pojaltakin löytyy, sormus meni heti käyttöön ja näyttää sen lippiskin olevan samalla teemalla. Siihen on tekstattu EB on siististi cool + kortiton. Tuija hauskasti kommentoi FB:n puolella, että tästä saattaa tulla perintösormus. Kunhan ei vaan periytyisi pojalta äidille =o)


No toistaiseksi poika ajaa sinisellä bussilla, uaaa
Posted by Picasa

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Pelkkää hopeaa

Ensin tilaustyö sukulaismiehelle. Hayabusa tarkoittaa japanin kielellä muuttohaukkaa, jonka nopeus voi olla syöksyssä lähes 400km/h. Japanilaisilla on myös samanniminen avaruusluotain. Sukulaismies ei kuitenkaan ole lintubongari, eikä myöskään astronautti tms. =)
Vaan hänellä on maailman nopein tehdasvalmisteinen Suzukin Hayabusa moottoripyörä. Tein riipuksen 1mm paksuisesta hopealevystä sahaamalla. Ekassa kuvassa japaninkielellä Hayabusa.
Tälläinen siitä sitten tuli. Kuva on suurempana kuin itse riipus on. Riipuksen koko korkeus lenkki mukaan lukien on 2,8cm. Lopputulokseen olin varsin tyytyväinen ja siltä vaikutti tilaajakin. (hopea on sitten viheliäistä kuvattavaa heijastumineen)

Parit kilkutin rannekorut tuli tehtyä viikonlopun aikana. Isoja lenkkejä 1,5mm hopealangasta. Valsilla hiukan litistelin lankaa ennen renkaiksi tekemistä. Kaikki lenkit on juotettu kiinni. Vastaavat olen tehnyt itselle joskus aikaisemmin, nämä molemmat menevät myytäviin. Ekassa pyöreitä renkaita kahta eri kokoa.
Tässä soikeita ja pyöreitä renkaita vuorotellen. Kuvissa näyttää kuin renkaissa olisi rosoja ja epätasaisuuksia, mutta ovat vaan heijastumia kuvassa. Molemmista löytyy nimi- ja pitoisuusleimat.
Posted by Picasa

lauantai 19. syyskuuta 2009

Muutamat sormukset ja korvikset

Jostain se idea taas tuli ja lähdin liikkeelle taas liikkeelle, minä kokeilen periaatteella. En mun edes pitänyt koruja tehdä, mutta löysinpä taas itseni juotoshommista. Materiaaleina 1mm ja 1,2mmm hopealangat jotka juotin yhteen ja väänsin sormuksiksi.

Tässä parempaa lähikuvaa pinnasta. Solkisormus syntyi täysin vahingossa kun piti paikkailla virheitään =D juotosauma oli niin epäsiisti ettei sitä olisi viilaamalla fiksattu. Niinpä sahasin sormuksesta palan pois ja hämmästelin mitä nyt tekis?? Jälkikäteen on helppo viisastella et olis ollu kivempi jos solki olisi ollut vaikka puolipyöreä. Sormusten sisäpinnat kiillottelen paremmiksi ensi viikon kurssilla. Mutta tälläistä sain aikaiseksi rään tukkimilla aivoilla. Kuluva viikko on siis mennyt flunssan kourissa.
Nämä tein jo aikaisemmin edelliseen settiin täydennykseksi. Enpä vaan saanut aikaiseksi kuvata.
Ja samaan settiin "arkiversiot" jotka on vähemmän bling-bling.
Posted by Picasa

torstai 10. syyskuuta 2009

Ruttusia rusinoita edelleen

Mä oon ihan myyty näihin ruttuihin. Tähän tein edellistä isomman kukan ja hopean pinta on kuvioitu, niin kukassa kuin lenkeissäkin. Ja swarot on tummempia, sävyt mocca ja savutopaasi. Tuttuun tapaan kollaasia saa isommaksi kuvaa klikkaamalla.

Rannekoru samoista aineksista ja savukvartsia lisukkeena. Enää uupuu vain korvikset. Tai no jos tarkkoja ollaan niin puuttuu multa vaatteetkin näihin koruihin ;) Tai jos sitä vaan menis lauantaina häihin, keisarin uudet vaatteet periaatteella =D
Posted by Picasa

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Jumituksia ja ähkyilyjä

Iski se sitten muhunkin, täydellinen korujumi ja blogi ähky. Liekkö vielä ollut laiskan lehemän tauti kaupanpäällisinä. Viime viikolla aloin purkamaan jumia ketjujen teolla. Se kun on kuitenkin aika mekaanista toimintaa. Tein itselleni rannekorun, mallia mattoketju. Tuli sitä väsättyä muitakin ketjun pätkiä, niistä sitten kuvia myöhemmin korujen muodossa.

Tämä riipus on tehty jo ennen jumituksia. Jäi vaan kuvaamatta kun piti ensin päättää tykkäänkö vai meneekö purkuun. Hopeaa ja mv-keshihelmiä.

Kaulakoru ruttuisista makeanvedenhelmistä ja swarovskeista.

Kukkasormus on ollut to do listalla siitä asti kun aloin tekemään hopeakoruja. Näistä kukista kyllä olin aluperin kaavaillut riipuksia. Mutta ei aina käy niin kuin suunnitellaan, ei edes joka kerta.


Jos tää taas tästä lähtis ja tulis näitä päivityksiäkin useammin.
Posted by Picasa